Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Busquets komt woorden tekort voor complimenten over Memphis

Busquets komt woorden tekort voor complimenten over Memphis

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 september 2021 – Sergio Busquets is zeer gecharmeerd van Memphis Depay. De 27-jarige aanvaller maakte deze zomer transfervrij de overstap van Olympique Lyon naar FC Barcelona, waar hij zich in de eerste weken van het nieuwe seizoen heeft ontpopt tot revelatie. De Spaanse middenvelder was verdrietig na het vertrek van Messi, maar is blij met de komst van zijn nieuwe ploeggenoot.

Onder aanvoering van Memphis heeft FC Barcelona een frisse start gemaakt. "Hij is geweldig begonnen bij ons", aldus de middenvelder op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. " Met zijn doelpunten en assists heeft hij ons enorm geholpen. Bovendien werkt hij hard voor de ploeg en staat hij er goed op bij de supporters. Het is een heel vriendelijke en aardige jongen. Spelers zoals hij kunnen we altijd goed gebruiken bij FC Barcelona."

Lees ook: Vertrouwen bij Koeman: "Wij kunnen Bayern pijn doen"

"Memphis heeft zich geweldig aangepast en is heel gretig om te leren." Toch had Busquets liever gehad dat zijn ploeg de beschikking had over Memphis én Messi. "Ik was compleet in shock na zijn vertrek. Lionel betekende heel veel voor mij. Het was een heel zware periode, maar we moeten de knop nu omzetten."

Busquets denkt dat FC Barcelona ook zonder Messi in staat is om successen te boeken. "Chelsea won ook de Champions League zonder dat ze favoriet waren. We moeten het proberen. Het zal niet makkelijk worden, maar we hebben veel ambitie met deze ploeg."
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd