Mourinho doet boekje open na jubileumduel: "Ik was doodsbang"

13 september 2021, 12:39

José Mourinho is erin geslaagd om zijn jubileumduel winnend af te sluiten. De Portugese topcoach zag zijn AS Roma in blessuretijd de winnende treffer maken tegen Sassuolo en gaf zijn duizendste wedstrijd als trainer daarmee een perfecte afloop. Na afloop deed Mourinho een boekje open over zijn spanning vooraf.

Mourinho bekende na de wedstrijd tegen DAZN dat hij niet eerlijk was geweest. "Ik heb tegen iedereen gelogen. Ik heb aan mijn spelers en stafleden verteld dat dit geen bijzondere wedstrijd voor mij was, maar dat klopt niet. Duizend wedstrijden is wel echt een prachtig aantal. Ik wilde deze wedstrijd koste wat kost niet verliezen en het liefst winnen."

Dat lukte dankzij een goal in blessuretijd van Stephan El Sharaawy. Het leidde tot dolle vreugde bij The Special One. "Ik was doodsbang dat mensen mij voor altijd aan deze nederlaag zouden blijven herinneren, maar gelukkig hebben we gewonnen. Na die treffer voelde ik me net een twaalfjarig jongetje", glimlachte de succescoach na de wedstrijd.

Mourinho wist 639 van zijn duizend duels te winnen. Dankzij de derde zege van het seizoen staat AS Roma nu aan kop in de Italiaanse competitie, samen met AC Milan en Napoli. De Portugees beleefde eerder zeer succesvolle periodes als trainer van FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United en Tottenham Hotspur. Alleen bij laatstgenoemde club won hij geen prijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen