Elliott laat van zich horen: "Ik ben er kapot van"

13 september 2021, 18:22

Harvey Elliott is verdrietig over de zware blessure die hij dit weekend opliep tijdens een ontmoeting met Leeds United. Het achttienjarige toptalent van Liverpool raakte geblesseerd na een tackle van Nederlander Pascal Struijk. Elliott hield een ontwrichte enkel over aan het duel, waardoor hij dit jaar waarschijnlijk niet meer in actie komt.

Op zijn Instagram-pagina deelt Elliott zijn verdriet. 'Ik ben natuurlijk helemaal kapot van wat er gisteren in Leeds is gebeurd, maar ik ben totaal overweldigd door de liefde en steun die de hele voetbalwereld mij heeft betuigd na de blessure. Hartelijk dank aan iedereen die mij en mijn familie een hart onder de riem heeft gestoken of berichtjes heeft gestuurd, het betekent zo veel voor ons. Ook een enorme dank aan iedereen binnen Elland Road voor de ontvangst die jullie me gaven direct nadat het gebeurde', schrijft de middenvelder op zijn pagina.

Lees ook: Liverpool en Struijk reageren op blessure Elliott

Elliott richt zich nu op zijn herstel. 'Ik zal alles geven in mijn revalidatie om er zo snel mogelijk weer te zijn. Ik weet dat ik bij Liverpool een ongelooflijk ondersteunend netwerk achter me heb en samen komen we hier wel doorheen. Ik kan niet wachten om sneller, fitter en sterker terug te komen om het team in de toekomst te helpen.'

Elliott moest zondagmiddag na 63 minuten de strijd staken. Zijn ploeggenoten raakten in paniek na het zien van de enkel van de middenvelder. Ook de afgelopen twee wedstrijden kreeg hij een basisplaats van Jürgen Klopp. In Leeds vormde Elliott het middenveld met Thiago en Fabinho.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen