'Ronaldo overtuigt Pogba, United aast op nieuwe middenvelders'

13 september 2021, 11:50

Een nieuwe ontwikkeling in de soap rond Paul Pogba. De Franse middenvelder aasde afgelopen zomer op een transfer en leek hard op weg naar een andere club, maar Real Madrid en Paris Saint-Germain sloegen niet toe. De middenvelder beschikt over een aflopend contract op Old Trafford, maar overweegt nu alsnog zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis.

Volgens The Athletic heeft dat voor een groot deel te maken met de komst van Cristiano Ronaldo. De 36-jarige Portugees heeft Pogba het idee gegeven dat er mooie jaren aanstaande zijn in Manchester. Daar wil de Franse middenvelder dolgraag deel van blijven uitmaken. Dit seizoen is Pogba uitstekend op dreef. In de eerste vier Premier League-wedstrijden was hij al goed voor zeven assists. Daarmee hielp hij zijn ploeg voorlopig aan de Engelse koppositie.

Manchester United is voornemens om naast het vernieuwde contract van Pogba snel toe te slaan op de transfermarkt. West Ham United-middenvelder Declan Rice staat namelijk hoog op de verlanglijst, zo weet The Sun. De concurrentie om de Engelse middenvelder is echter niet mals: ook Manchester City heeft de zinnen gezet op de komst van de international.

Niet alleen Rice is een kandidaat. Volgens The Daily Mirror is namelijk ook Dani Olmo in beeld. De Spaanse middenvelder van RB Leipzig is echter zeer gewild: liefst vier topclubs zitten achter de spelmaker aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen