Internazionale morst voor het eerst in duel vol wereldgoals

12 september 2021, 14:37

Internazionale heeft zondagmidag voor het eerst in de Serie A puntverlies geleden. De regerend landskampioen kwam op bezoek bij Sampdoria weliswaar tot tweemaal toe op voorsprong, maar gaf die ook even zo vaak uit handen (2-2). Daardoor blijft Napoli vooralsnog alleen aan kop in Italië.

Los van het doelpuntenspektakel was er ook qua doelpunten genoeg te genieten bij het duel, waar Denzel Dumfries twintig minuten voor tijd inviel en Mo Ihattaren negentig minuten op de bank zat. De vrije trap van Federico Dimarco na ruim een kwartier werd namelijk heerlijk binnengeschoten met een snelheid van meer dan honderd kilometer per uur. Ook de tweede goal van Inter was bijzonder fraai: Nicolò Barella gaf heerlijk voor en Lautaro Martínez deed vlak voor rust de gelijkmaker van voormalig VVV-Venlo-verdediger Maya Yoshida ongedaan.

De mooiste treffer van de middag kwam echter van Sampdoria, waar Bartosz Bereszynski na een heel fraaie individuele actie een dito voorzet in huis had. Tommaso Augello volleerde even zo knap raak meteen na de pauze, waardoor Internazionale na twee zeges voor het eerst punten verspeelt. In de absolute slotfase had zelfs Sampdoria nog het meeste uitzicht op een overwinning, maar dat was te veel van het goede geweest. Dumfries hield in extra tijd Antonio Candreva vast aan zijn shirt, maar de arbiter vond het geen penalty waard.  

Napoli is daardoor de enige ploeg met negen uit drie, al kunnen AS Roma en SS Lazio en AC Milan ook nog op die score komen. Juventus behaalde uit de eerste drie duels slechts één punt en staan maar net boven de streep. Stefan de Vrij, hij deed negentig minuten mee bij Inter, treft met Inter midweeks Real Madrid in de Champions League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen