Sporting Portugal krijgt slecht nieuws richting CL-duel met Ajax

12 september 2021, 13:47

Sporting Portugal heeft in aanloop naar het duel met Ajax in de groepsfase van de Champions League een behoorlijke aderlating geïncasseerd. Aanvoerder Sebastián Coates was al geschorst voor de wedstrijd, maar ook topscorer Pedro Gonçalves zal er niet bij zijn komende woensdag.

Dat heeft trainer Rúben Amorim laten weten na de remise tegen FC Porto (1-1). Vorig seizoen had Gonçalves met liefst 23 doelpunten een groot aandeel in de Portugese titel van Sporting, maar zal door zijn kwetsuur tegen Ajax in elk geval niet kunnen scoren. Captain Coates had van vorig seizoen nog een schorsing open staan en kan sowieso niet in actie komen.

Gonçalo Inácio, Tiago Tomás en Manuel Ugarte waren zaterdagavond eveneens niet van de partij tegen FC Porto, maar het drietal wordt mogelijk wel weer inzetbaar geacht voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Coach Amorim was na de remise tegen FC Porto overigens ziedend dat het duel met FC Porto gewoon doorging, omdat er veel spelers pas laat terugkwamen van de interlandperiode in Zuid-Amerika.

Lees ookAjax schrijft Onana gewoon in voor Champions League

Ajax is overigens mogelijk ook niet helemaal compleet: naast de geschorste Andre Onana en geblesseerde Sean Klaiber en Mohamed Kudus, staat achter de naam van Davt Klaassen en Maarten Stekelenburg ook nog een vraagteken. Het duo was tegen PEC Zwolle dit weekend in elk geval niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen