Sporting speelt topper gelijk in aanloop naar duel met Ajax

11 september 2021, 23:45   Bijgewerkt: 11 september 2021, 23:50

Sporting Portugal heeft in aanloop naar het duel met Ajax in de Champions League gelijkgespeeld tegen Porto. De ploeg uit de Portugese hoofdstad speelde na negentig minuten gelijk. Geen slecht resultaat in een topper, maar de club stond wel lang op voorsprong. Alleen Benfica is tot dusver nog zonder puntenverlies.

De thuisploeg startte uitstekend en kwam na zestien minuten op voorsprong via Nuno Santos. Na rust werd het echter alsnog gelijk. Twintig minuten voor tijd was het raak via Luis Díaz. Het zorgde voor een spannende slotfase waarin beide ploegen op jacht gingen na de driepunter. Een extra goal kwam er echter niet meer. Sporting staat nu met elf punten tweede en kijkt al tegen een achterstand van vier punten op Benfica aan.

Na de wedstrijd ging het echter niet veel over het duel. Een supporter viel in al zijn euforie na een doelpunt een tribune naar beneden. Na een val van naar verluidt zeven tot acht meter werd hij met een brancard naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat is onduidelijk.

Ajax won de wedstrijd in aanloop naar het CL-duel wel. PEC Zwolle werd met 2-0 verslagen. Sprankelend was het niet, maar de Amsterdammers kwamen ook nauwelijks in de problemen. De Amsterdammers kunnen dus met vertrouwen beginnen aan de wedstrijd met de Portugezen, terwijl de tegenstander deze avond een behoorlijke inspanning moest leveren voor het gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen