Enorme domper voor PSV: Sangaré mist topduels

11 september 2021, 21:40

PSV moet het de komende weken stellen zonder vaste waarde Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder is geblesseerd teruggekeerd van een trip met zijn nationale ploeg en moet enkele weken geblesseerd toekijken. Sangaré ontbreekt zaterdagavond sowieso in de wedstrijdselectie voor het duel met AZ.

Voorafgaand aan de topper bekende Roger Schmidt dat de middenvelder voorlopig niet inzetbaar is. "Ik denk dat hij de komende twee of drie weken mist. Tegen Kameroen heeft hij helaas een blessure opgelopen aan zijn spier. De komende weken zullen we het jammer genoeg zonder hem moeten doen", vertelde de Duitser in gesprek met ESPN.

Naast de topper tegen AZ mist Sangaré daardoor ook hoe dan ook de Europa League-ontmoeting met het Spaanse Real Sociedad. Bovendien moet de Ivoriaan toekijken als zijn ploeg het volgende week zondag opneemt tegen Feyenoord. Mogelijk keert hij voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles weer terug in de groep.

Tegen AZ moet PSV het ook stellen zonder de geblesseerde middenvelder Davy Pröpper. Olivier Boscagli neemt daarom de rol als controleur op zich. De Franse linkspoot pegelde PSV in de eerste helft fraai op voorsprong. Volg hier de topper tussen PSV en AZ!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen