Bayern tankt in topper vertrouwen voor Barça-uit; zege Ziyech

11 september 2021, 20:24

Bayern München heeft geen fout gemaakt in de jacht op de nog foutloze koploper VfL Wolfsburg. De Duitse recordkampioen was in de topper tegen RB Leipzig met 1-4 te sterk, waardoor Bayern na vier duels op tien punten kwam. Voor Bayern-coach Julian Nagelsmann was het een bijzonder duel: hij nam het voor de eerste keer op tegen zijn oude werkgever.

Daarmee tankte de topclub vertrouwen richting de opening van het Champions League-seizoen komende dinsdag. De ploeg van Nagelsmann gaat op bezoek bij FC Barcelona. Tegen Leipzig opende Robert Lewandowski al na twaalf minuten de score vanaf elf meter. Na rust verzekerden Jamal Musiala en Leroy Sané de regerend landskampioen van de drie punten, door alert binnen te tikken. Daar kon de tegentreffer van Konrad Laimer niets meer aan veranderen. In blessuretijd maakte Eric-Maxim Choupo-Moting er zelfs nog 1-4 van.

Lees ook: Van Bommel stijgt naar koppositie met Wolfsburg

Het zat Leipzig ook niet mee. De VAR keurde een goal van André Silva af omdat hij buitenspel zou hebben gestaan. Leipzig zakte na de nederlaag naar de tiende plaats in de Bundesliga. Bayern München moet alleen Wolfsburg voor zich dulden.

Chelsea - Aston Villa: 3-0

Met Hakim Ziyech op het opstellingsformulier heeft Chelsea drie punten veroverd tegen Aston Villa. De ploeg van Thomas Tuchel won met 3-0 dankzij treffers van Romelu Lukaku en Mateo Kovacic. Laatstgenoemde groeide met zijn assist op de treffer van Lukaku uit tot de man van de wedstrijd. Toch deed ook de Belgische spits een gooi naar die titel, door in blessuretijd voor zijn tweede treffer te tekenen. Bij opponent Aston Villa zat Anwar El Ghazi op de reservebank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen