Juventus weet weer niet te winnen door veerkrachtig Napoli

11 september 2021, 20:11   Bijgewerkt: 11 september 2021, 20:23

Juventus weet na drie wedstrijden in de Serie A nog altijd niet wat winnen is. De club moest ook tegen Napoli het onderspit delven, ondanks een vroege voorsprong van Alvaro Morata. De Spaanse aanvaller scoorde na tien minuten, maar het was niet genoeg voor de driepunter.

Dat betekent dat Juventus na drie wedstrijden nog maar één punt te pakken heeft. Een dramatische start van het seizoen nadat de club vorig jaar al geen kampioen was geworden. Napoli daarentegen kent een geweldig begin van het seizoen. De Napolitanen hebben na drie wedstrijden de volle buit te pakken. Voor Juve werden ook Genoa en promovendus Venezia al verslagen.

Voor rust leek er niets aan de hand voor De Oude Dame. Kostas Manolas moest maakte een slippertje waar Morata van profiteerde. Na de rust profieerde Napoli juist van een foutje van de uitploeg. Wojciech Szczesny liet een bal los, waarna Matteo Politano er als de kippen bij was om van dichtbij binnen te tikken. Vlak daarna greep de Poolse keeper in op een eigen inzet van invaller Moise Kean, maar de rebound was daarna wel voor  Kalidou Koulibaly. 

Het was voor Matthijs de Ligt sowieso een vervelende avond. De verdediger begon bij het Nederlands elftal op de bank tegen Turkije en moest ook nu genoegen nemen met een reserverol. Hij kwam nog wel binnen de lijnen, maar kon nieuw puntverlies dus niet voorkomen voor Massimiliano Allegri en zijn manschappen. Het betekent dat de druk al vroeg op het seizoen enorm is in Turijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen