'Barça wees aanbod om Aurier en Ndombélé over te nemen af'

11 september 2021, 13:24

Fabrizio Romano heeft zaterdag enkele details bekendgemaakt over de onderhandelingen die FC Barcelona en Tottenham Hotspur hebben gevoerd over de overgang van Emerson Royal. Volgens de transfergoeroe heeft de Engelse grootmacht voorgesteld om Serge Aurier en Tanguy Ndombélé in de deal te betrekken. Barça zag de komst van de spelers niet zitten.

Emerson maakte vlak voor het verstrijken van de zomerse transferwindow de overstap van Barcelona naar Spurs. Romano schrijft dat er een vast bedrag van 25 miljoen euro is betaald voor de Braziliaanse vleugelverdediger. Aurier en Ndombélé hadden de omgekeerde weg kunnen bewandelen, maar Barça besloot niet in te gaan op het voorstel van de huidige koploper van de Premier League.

Het was van Tottenham Hotspur een laatste poging om nog op een fatsoenlijke manier van Aurier af te komen. Omdat de Engelse club er niet in slaagde de 28-jarige rechtervleugelverdediger ergens te slijten, werd zijn contract vlak voor het sluiten van de transfermarkt ontbonden. Ndombélé staat nog wel op de loonlijst in Londen, maar de kans dat hij dit seizoen veel aan spelen toekomt bij Spurs is klein.

Ndombélé kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie voor zijn club. Wel maakt hij zaterdag deel uit van de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Crystal Palace. Zomeraanwinst Emerson is er ook bij en staat zelfs in de basis bij de bezoekers. Steven Bergwijn ontbreekt vanwege een blessure in de selectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen