Ronaldo keert terug op Old Trafford: "Hij kan door tot zijn 40ste"

11 september 2021, 10:53   Bijgewerkt: 11 september 2021, 10:58

De dag van de rentree van Cristiano Ronaldo in de Premier League is aangebroken. Manchester United neemt het vanaf 16.00 uur op tegen Newcastle United en zoals vrijdag aangekondigd door Ole Gunnar Solskjaer zal de Portugese ster aan de aftrap verschijnen. Wayne Rooney verwacht dat het publiek op Old Trafford nog heel lang kan genieten van Ronaldo.

Ronaldo maakte vlak voor het verstrijken van de zomerse transferperiode de spectaculaire stap van Juventus naar Manchester United. De 36-jarige aanvaller verbond zich voor twee jaar aan de Engelse grootmacht, maar Rooney denkt dat Ronaldo nog wel tot zijn veertigste door kan gaan. "We hoeven niet aan zijn kwaliteiten te twijfelen. Hij heeft enorm goed voor zichzelf gezorgd. Het is goed te zien dat hij nog steeds in geweldige conditie verkeert", aldus Rooney tegenover Engelse media.

"Het zou me niet verbazen als hij doorgaat tot zijn veertigste, zoals Ryan Giggs heeft gedaan, en dan nog steeds doelpunten blijft maken", aldus de voormalig ploeggenoot van Ronaldo, die begin dit jaar zijn carrière als voetballer beëindigde. "Hij is een compleet andere speler dan toen hij voor het laatst in de Premier League speelde. Toen was hij een loper met een geweldige dribbel, snelheid en kracht. Nu is hij meer een doelpuntenmaker. Zijn spel is enorm veranderd sinds zijn vertrek uit de Premier League."

Manchester United neemt het zaterdag vanaf 16.00 uur op Old Trafford op tegen Newcastle United. Donny van de Beek mocht even hopen op een basisplaats, maar naar het zich laat aanzien zal de Nederlandse middenvelder toch weer op de bank plaatsnemen. Fred mag toch in actie komen en zijn andere concurrent Scott McTominay, is sneller hersteld dan verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen