Ruzie Fraser en Fledderus escaleert: "Zou hem graag tegenkomen"

Ruzie Fraser en Fledderus escaleert: "Zou hem graag tegenkomen"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 september 2021 – De spanning tussen Sparta-trainer Henk Fraser en de technisch directeur van FC Groningen Mark-Jan Fledderus is om te snijden. De twee partijen kregen het met elkaar aan de stok naar aanleiding van de transfer van Laros Duarte, die van Sparta naar Groningen verkaste. Fledderus eiste een rectificatie van de assistent-coach van het Nederlands elftal over eerdere uitspraken, maar Fraser sneert hard terug.

De ruzie begon toen Fraser zich openlijk uitliet over het gedrag van Fledderus richting Duarte en Sparta. De technisch directeur zou namelijk rondom wedstrijden van de Rotterdammers contact hebben gehad via Whats-app met de speler. Die uitspraken schoten in het verkeerde keelgat bij Fleddereus, waardoor hij een rectificatie eiste van Fraser.

"Dat er vanuit Sparta zo is gereageerd, heeft me daarom echt verrast. Enerzijds wil ik het niet groter maken en moeten zij lekker vinden wat ze vinden. Anderzijds vind ik dat er door Fraser een zware grens is overschreden, want hij spreekt gewoon leugens uit." Inmiddels is het nieuws ook bij Fraser terechtgekomen en die wil niets van een excuses weten.

Lees ook: Fledderus kwaad op 'leugenaar' Fraser: "Onacceptabel"

Tegenover Voetbal International reageert hij fel op de situatie. "Rectificatie? Ik neem geen enkel woord terug. Jammer dat we niet meer tegen elkaar voetballen, ik zou hem namelijk graag tegenkomen" Zo is er veel onderhuidse spanning tussen de twee oud-voetballers. Halverwege oktober staan Sparta en Groningen tegenover elkaar in de Eredivisie.

gerelateerd