Slot kiest nieuwe aanvoerder, Geertruida maakt rentree

Slot kiest nieuwe aanvoerder, Geertruida maakt rentree

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 september 2021 – Trainer Arne Slot heeft bevestigd wie de nieuwe aanvoerder wordt van Feyenoord. Vorig seizoen droeg Steven Berghuis de band en die werd dit seizoen overgenomen door Leroy Fer, maar hij vertrok naar Turkije. Daardoor mag Jens Toornstra zich de nieuwe aanvoerder van Feyenoord noemen. Ook de tweede en derde aanvoerder zijn inmiddels bekend.

Op het clubkanaal verklaart Slot zijn keuze voor Toornstra. "Je kijkt naar de hiërarchie in een groep en naar welke speler eraan toe is voor zijn ontwikkeling. Ik denk dat het vrij logisch is dat Jens deze positie nu inneemt." Verder heeft Slot ervoor gekozen om Justin Bijlow reserve-aanvoerder te maken en is Marcos Senesi derde keuze.

Daarnaast ging Slot in op de transfer van Micky van de Ven van Volendam, die deze zomer niet doorging. "We zijn altijd bezig om Feyenoord toekomstbestendiger te maken. Malacia en Senesi zouden binnen nu en twee jaar best een transfer kunnen maken, dan is het fijn als je een speler achter de hand hebt. Ik had hem graag aan de selectie toegevoegd." Van de Ven stapte nu over naar Wolfsburg, waar hij samen gaat werken met Mark van Bommel.

Lees ook: Feyenoord en Senesi richten zich op duel in Israël

Verder is er ook nog goed nieuws uit de Rotterdamse ziekenboeg. Lutsharel Geertruida verlengde onlangs zijn contract, maar heeft door een blessure nog geen minuut gemaakt dit seizoen. Morgen staat hij echter voor zijn rentree, als Feyenoord O21 het opneemt tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Daarnaast zal ook Aliou Baldé van de partij zijn.

gerelateerd