Driessen kraakt goede daad collega Kraay af: "Belachelijk"

10 september 2021, 18:56

De interlandperiode van het Nederlands elftal heeft een nieuwe bekende Nederlander opgeleverd. De 13-jarige Amin werd bekend in het hele land door tijdens de wedstrijd het veld op te lopen voor een selfie met Memphis. De KNVB strafte de jongen met een kleine boete en dat was voor Hans Kraay jr. een reden om de boete voor Amin te betalen. Collega Valentijn Driessen heeft daar weinig goede woorden voor.

Driessen en Kraay zijn allebei tafelgasten bij het programma Veronica Inside en de journalist van De Telegraaf vertelt bij zijn eigen medium dat hij de 'goede daad' van zijn collega niet op prijs stelt. "Hij doet iets wat niet mag en niet kan en dat wordt in feite goedgepraat doordat Hans die boete van honderd euro neerlegt. Het is echt belachelijk."

Volgens Driessen heeft de jongen niet het goede voorbeeld gegeven en is het in het belang van het voetbal dat dit niet vaker voorkomt. "Ik heb er zelf ook één van 13 jaar thuiszitten en die weet echt dondersgoed wat hij wel en niet kan doen. Waar gaat dit over?" Precies dat was dan ook de reden voor de KNVB om toch een straf uit te delen aan Amin.

Lees ook: KNVB zit in zijn maag met veldbestormer Amin (13)

Nederland won de wedstrijd overigens wel met 4-0 van Montenegro en een aantal dagen later was het ook te sterk voor Turkije met 6-1. De volgende interlandperiode staan de duels met Letland en Gibraltar op het programma, in de tweede week van oktober. Door het veldbetreden te bestraffen, hoopt de KNVB dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen