Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV'er Bruma beste speler van de maand, Ajax hofleverancier

PSV'er Bruma beste speler van de maand, Ajax hofleverancier

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 september 2021 – PSV heeft deze zomer lang geprobeerd om af te komen van Bruma (26), maar de buitenspeler is wél de eerste speler van dit seizoen die werd gekroond tot beste speler van de maand. In augustus werd de aanvaller gekozen tot de beste op de Nederlandse velden, terwijl NEC'er Ali Akman het beste talent was en Ajax hofleverancier van het elftal.

Dat heeft de Eredivisie vrijdag officieel bekend gemaakt, al was via Instagram al te zien dat hji zou gaan winnen. Bruma is van koploper PSV zelfs de enige geselecteerde speler in het topelftal en staat ook nog eens op het middenveld, omdat Dusan Tadic, Michiel Kramer, Akman en Feyenoorder Bryan Linssen de voorhoede compleet maken. Feyenoord is na Ajax met twee spelers het meest vertegenwoordigd in het beste Eredivisie-team.

Bruma speelde zowel aan de zijkant als aanvallende middenvelder een wedstrijd in de Eredivisie dit seizoen, waardoor hij ditmaal op het middenveld staat. De Portugees had de meeste schoten (10), zorgde voor de meest gecreëerde kansen (8) en alleen Tadic was bij meer kansen betrokken (19 om 18) in Nederland dan de PSV'er. Daarnaast kwam Bruma tot twee goals en één assist in drie optredens voor de nog foutloze ploeg van Roger Schmidt.

Lees ookBruma levert op eigen initiatief salaris in: "Een heel mooi gebaar"

Akman talent van de maand
Naast Bruma valt ook NEC-aanvaller Akman in de prijzen. Hij is gekozen tot het beste talent van de maand en dat is ditmaal een bijzondere prijs, want door een samensmelting van meerdere verkiezingen gaat de award ditmaal voor het eerst onder de naam Johan Cruijff Talent van de Maand eruit. De huurling werd door zijn goals tegen PEC Zwolle en Heracles Almelo de twee-na-jongste speler die in twee Eredivisieduels op rij voor NEC en dat leverde hem een fraaie prijs op.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd