Feyenoord en Senesi richten zich op duel in Israël

10 september 2021, 14:28

Feyenoord hoopt dat Marcos Senesi fit genoeg is om met Feyenoord mee te reizen naar Israël, waar Maccabi Haifa komende dinsdag de eerste tegenstander is in de Conference League-groepsfase. De Rotterdammers hebben een vrij weekend omdat komende dinsdag de Europese opening wacht. Daarom werd het duel met Heracles verplaatst.

Daardoor kan Senesi zich in alle rust klaarstomen voor het duel met Maccabi Haifa van komende week. De Argentijnse centrumverdediger raakte afgelopen maand na een terugspeelbal geblesseerd aan zijn bovenbeen tegen Go Ahead Eagles. Tegen FC Utrecht werd de linkspoot vervangen door de jonge Ramon Hendriks, die een pijnlijke 3-1 nederlaag niet kon voorkomen.

Feyenoord denkt bovendien na over wie de plek van Alireza Jahanbakhsh in moet nemen tegen Maccabi Haifa. Wegens politieke redenen besluit de Iraanse aanvaller niet in het vliegtuig naar Israël te stappen. Coach Arne Slot is volgens het Algemeen Dagblad van plan om jeugdspeler Mimeirhel Benita mee te nemen als vervanger.

Feyenoord en Maccabi Haifa gaan komende dinsdag van start in de Conference League. Ook Slavia Praag en Union Berlin maken onderdeel uit van de groepsfase van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen