'Bayern Müchen ziet in Werner perfecte opvolger Lewandowski'

10 september 2021, 12:40

Bayern München gaat de komende maanden nadenken over de opvolging van Robert Lewandowski. De Poolse superspits is nog altijd in geweldige vorm, maar nadert met zijn 33 jaar een voetbalpensioengerechtigde leeftijd. Bovendien heeft de topscorer nog altijd een vertrekwens. Bayern München denkt zijn opvolger in de Premier League te vinden.

De Duitse recordkampioen wil namelijk alles op alles zetten om Timo Werner terug te halen naar de Bundesliga. De 25-jarige Duitser verkaste begin afgelopen seizoen van RB Leipzig naar Chelsea, waar hij in zijn eerste jaar direct de Champions League won. Toch was er veel kritiek op de aanvaller, die in de Premier League goed was voor zes goals en twaalf assists.

In de Bundesliga bewees hij veel meer een neusje voor de goal te hebben. In zijn laatste seizoen bij Leipzig was hij goed voor 28 competitiegoals. Bayern München is overtuigd dat Werner dat ook in het shirt van de topclub kan, weet de Daily Express. De speelkansen bij Chelsea zijn voor Werner geslonken nu de Londenaren Romelu Lukaku hebben teruggehaald.

Lewandowski staat intussen op de verlanglijst van diverse topclubs, waaronder Real Madrid. De Koninklijke aast op Erling Haaland, maar schakelt door naar Lewandowski als de komst van de Noor onhaalbaar lijkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen