Jetro Willems denkt aan Oranje: "Droom er iedere dag van"

10 september 2021, 11:45

Jetro Willems hoopt zich bij Greuther Fürth na een lastige periode weer in de kijker te spelen van het Nederlands elftal. De 22-voudig international speelde in 2016 voor het laatst voor de nationale ploeg en raakte sindsdien uit beeld. Willems heeft volop vertrouwen dat het hem lukt om weer deel uit te gaan maken van de selectie.

Anderhalf jaar geleden kwam Willems vanwege zijn sterke prestaties met Newcastle United in de Premier League al op de radar te staan, maar een zware knieblessure gooide roet in het eten. Willems moest maandenlang herstellen en kwam afgelopen seizoen niet meer in de plannen voor van Eintracht Frankfurt. Daarom koos hij voor een vertrek naar Greuther Fürth.

Daar hoopt hij weer te schitteren als weleer. "Ik droom al jarenlang iedere dag van een terugkeer bij het Nederlands elftal", vertelt Willems in gesprek met het Duitse Kicker. "Bij Newcastle United heb ik al laten zien dat ik het nog in me heb en ik ben ervan overtuigd dat ik dat weer kan. Ik ben vastberaden om weer plezier te maken en zo in beeld te komen."

Willems, die tijdens het EK van 2012 nog basisspeler was bij Oranje, speelde voor Sparta, PSV, Eintracht Frankfurt en Newcastle United. In 2016 speelde hij als invaller voor het laatst namens Oranje. Destijds was Frankrijk de tegenstander. Dit weekend neemt hij het op tegen het VfL Wolfsburg van landgenoten Mark van Bommel en Wout Weghorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen