Tagliafico mist vanwege spierprobleempje duel met Bolivia

9 september 2021, 22:11

Nicolás Tagliafico komt niet in actie als Argentinë het in de nacht van donderdag op vrijdag opneemt tegen Bolivia. De linksback van Ajax laat de WK-kwalificatiewedstrijd schieten omdat hij op een training een spierprobleem heeft opgelopen, zo laat het management van de speler weten aan De Telegraaf.

Supporters van Ajax hoeven niet in paniek te raken. Tagliafico laat de wedstrijd tegen Bolivia namelijk uit voorzorg aan zich voorbijgaan. Bij terugkomst uit Argentinië zal de linkervleugelverdediger gewoon beschikbaar is. Voorlopig is het nog wel de vraag of Tagliafico komend weekend in actie zal komen voor Ajax. Volgens planning keert hij pas zaterdagmorgen terug in Nederland.

Een halve dag later staat de wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Lisandro Martínez is om diezelfde reden een twijfelgeval voor het duel in de Overijsselse hoofdstad. Ajax krijgt zijn Argentijnse internationals pas laat terug omdat de interlandperiode in Zuid-Amerika twee dagen langer duurt dan in de rest van de wereld. In Spanje werden om die reden wedstrijden verplaatst of zelfs uitgesteld.

Tagliafico maakte in de laatste speelronde van de Eredivisie zijn rentree bij Ajax nadat hij vanwege een schorsing twee wedstrijden aan zich voorbij moest laten gaan. De linksback kreeg in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-4 verlies) een directe rode kaart en miste daardoor de duels met NEC (5-0 winst) en FC Twente (1-1). Tegen Vitesse kreeg Tagliafico als invaller ruim twintig minuten speeltijd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen