Barcelona kondigt nieuwe gesprekken met Dembélé aan

9 september 2021, 19:50

FC Barcelona gaat binnenkort om tafel met Ousmane Dembélé, zo heeft voorzitter Joan Laporta donderdag aangekondigd. Onderwerp van gesprek wordt het aflopende contract van de 24-jarige aanvaller. Laporta heeft goede hoop dat er vroeg of laat overeenstemming bereikt wordt over een langere samenwerking.

De contractsituatie van Dembélé houdt de gemoederen in Barcelona al geruime tijd bezig. De aanvaller die in de zomer van 2017 voor 105 miljoen euro (plus 42 miljoen euro aan variabelen) overkwam van Borussia Dortmund zit inmiddels in zijn laatste contractjaar. Komen de club en speler niet een nieuwe verbintenis overeen, dan loopt hij volgend jaar zomer gratis de deur uit.

Hoewel Dembélé er niet in is geslaagd de hoge verwachtingen in Camp Nou waar te maken, is Barça er alles aan gelegen een transfervrij vertrek te voorkomen. De aanvaller vertegenwoordigt immers een hoge transferwaarde en komt bovendien Laporta nog altijd in de plannen van de club voor.

"Vanochtend heeft onze voetbaldirecteur, Mateu Alemany, me verteld dat er een gesprek is gepland met de zaakwaarnemer van Dembélé om de verlenging van het contract te bespreken", vertelde Laporta donderdag tijdens de presentatie van Luuk de Jong. "Ousmane voelt zich geliefd bij de club en we willen door met hem. Er is een plan voor hem bij de club", aldus Laporta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen