'Koeman geeft talent op rechts een kans, Collado mag niet spelen'

9 september 2021, 13:54

Met het vertrek van Antoine Griezmann (30) bij FC Barcelona komt er ruimte voor speeltijd voor de talentvolle Yusuf Demir. De achttienjarige aanvaller maakte in de voorbereiding een goede indruk en gaat na het vertrek van eerder Lionel Messi en de Franse buitenspeler meer kansen krijgen van Ronald Koeman.

Dat schrijft Marca althans. De Oostenrijker wordt gehuurd (met koopoptie) van SK Rapid Wien en was een van de revelaties in de voorbereiding. Tegen Athletic Bilbao maakte hij zijn officiële debuut als invaller, maar vermoedelijk komt er nog meer speeltijd aan. Aan de rechterkant zit Koeman namelijk niet ruim in zijn opties meer na het vertrek van Griezmann.

Ousmane Dembélé lijkt normaliter de eerste keuze op die plek, maar ligt nog zeker een maand uit de roulatie. Zowel Martin Braithwaite, Sergio Agüero als ook Philippe Courinho zouden ook vanaf de rechterflank kunnen komen, maar hebben én een rechterbeen en stonden daar voorheen niet. Memphis Depay en Ansu Fati – zodra weer fit – zullen normaliter vanaf links en/of in de spits belanden bij de ploeg van Koeman.

Lees ook: Koeman kan Fati voorlopig nog niet inzetten bij FC Barcelona

De talentvolle Alex Collado (22) is wel een echte rechtsbuiten, maar de voormalig aanvoerder van FC Barcelona B is niet ingeschreven voor La Liga. Hij was lang op weg naar een verhuurbeurt, maar uiteindelijk kwam het niet rond en dus zit hij volgens El Mundo Deportivo op een dood spoor. Vanwege de regelgeving, hij werd eerst uitgeschreven bij het A-team, kan hij ook niet meer worden ingeschreven. Uit- en inschrijven in één seizoen kan niet, waardoor hij niet kan spelen in Koeman's team, maar wel blijft meetrainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen