FC Barcelona krijgt Dest geblesseerd terug uit Verenigde Staten

8 september 2021, 20:54

FC Barcelona heeft Sergiño Dest geblesseerd teruggekregen uit de Verenigde Staten. De twintigjarige vleugelverdediger heeft gedurende de interlandperiode zijn enkel verstuikt, zo maakt de Catalaanse club woensdagavond via de officiële kanalen bekend.

Dest liep de blessure afgelopen woensdag tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Canada (1-1) op. Vlak voor rust moest de voormalig speler van Ajax zich noodgedwongen laten vervangen. Dest zal vanwege zijn enkelblessure de afsluitende wedstrijd tegen Honduras aan zich voorbij laten gaan.

Barcelona maakt niet bekend hoelang Dest uit de roulatie is. De Spaanse competitie hervat komend weekend, maar de ploeg van trainer Ronald Koeman hoeft dan niet in actie te komen. De wedstrijd tegen Sevilla is verplaatst omdat de internationals uit Zuid-Amerika pas eind deze week bij hun clubs terugkeren.

Barça speelt volgende week dinsdag zijn eerstvolgende wedstrijd. Dan staan de Catalanen in de groepsfase van de Champions League tegenover Bayern München. In de laatste wedstrijd van Barça was Emerson Royal de rechtsback. De Braziliaan werd vlak voor het verstrijken van de zomerse transferperiode verkocht aan Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen