Flekken gevleid: "Geweldig dat Louis van Gaal mijn naam noemt"

8 september 2021, 20:29

Mark Flekken heeft zich voor het eerst uitgelaten over de uitspraken van Louis van Gaal. De bondscoach van het Nederlands elftal vertelde na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Turkije (6-1) dat hij binnenkort een bezoek brengt aan SC Freiburg om de 28-jarige doelman in actie te zien.

"Er is een keeper in de Bundesliga, hij speelt bij SC Freiburg", zei Van Gaal dinsdagavond tijdens de persbijeenkomst na de eclatante zege in de WK-kwalificatie. "Ik heb nog nooit van die jongen gehoord, maar het schijnt dat hij uitstekend staat te keepen. Mark Flekken heet hij. Dan weet hij in ieder geval alvast dat we komen kijken."

Flekken is vereerd door de woorden van de bondscoach. "Het is geweldig dat hij mijn naam noemt. Ik had het niet verwacht. Het is nog niks, eerst maar eens afwachten", reageert de doelman tegenover 1Limburg. Het is niet bekend wanneer Van Gaal naar Freiburg afreist en dat hoeft Flekken ook niet te weten. "Ik concentreer me op de wedstrijd met Freiburg en dan hoop ik dat Van Gaal een goede pot uitzoekt."

De moeder van Flekken, Annie, kreeg woensdagmorgen het filmpje van Van Gaal door tientallen mensen toegestuurd. "Ik was echt in de wolken. Het zou toch geweldig zijn als een jongen uit Bocholtz het Nederlands elftal haalt", reageert de moeder, die in het verleden leidster was bij een jeugdteam van Flekken. "Ik zag wel dat hij talent had, maar hij hield niet van rennen. Hij is tweebenig en heeft een harde trap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen