Eerste training Daramy bij Ajax, Stekelenburg opvallende afwezige

8 september 2021, 20:00

Mohamed Daramy heeft voor de eerste keer getraind bij Ajax. De negentienjarige aanvaller werd een kleine twee weken geleden vastgelegd, maar voegde zich vanwege de interlandperiode pas woensdag bij de selectie van trainer Erik ten Hag.

Daramy was de afgelopen week op pad met het Deense nationale elftal. Tegen Schotland (2-0 winst), Faeröer Eilanden (0-1 winst) en Israël (5-0 winst) kreeg de Ajax-aanwinst speeltijd. Op bezoek bij de Faeröer Eilanden had Daramy zelfs een basisplaats, al wist hij toen weinig indruk te maken.

Toch zal Daramy zich met een goed gevoel hebben gemeld in Amsterdam. De jonge aanvaller werd kortgeleden voor twaalf miljoen euro (plus één miljoen euro aan variabelen) weggekocht bij FC Kopenhagen en maakte niet lang daarna zijn interlanddebuut. Ajax legde woensdag de eerste stappen van Daramy op het trainingsveld vast.

Waar Daramy woensdag op het trainingsveld was te bewonderen, liet Maarten Stekelenburg zijn gezicht niet zien. Het is niet bekend waarom de ervaren doelman afwezig was. Ajax bereidt zich voor op de wedstrijd tegen PEC Zwolle, die zaterdagavond op het programma staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen