'Real wil Lewandowski, Liverpool overweegt clubrecord-bod'

8 september 2021, 13:37

Real Madrid is vastberaden om komende zomer flink toe te slaan op de transfermarkt. Terwijl Kylian Mbappé transfervrij de overstap moet maken naar de Spaanse hoofdstad, wil de topclub ook een nieuwe aanvalsleider presenteren. De Koninklijke heeft daarvoor twee gegadigden in het vizier.

Droomkandidaat is Erling Haaland, maar zijn komst is gezien zijn waarschijnlijk forse prijskaartje waarschijnlijk lastig. Ook Paris Saint-Germain wil de Noorse superspits namelijk halen, mocht Mbappé daadwerkelijk voor een transfer naar Real Madrid kiezen. Daarom heeft Real ook Robert Lewandowski op de lijst staan als mogelijke nieuwe aanvaller. De spits van Bayern München ligt nog tot 2023 vast, maar heeft een vertrekwens.

Dat meldt de Spaanse krant AS. De grootmacht hoopt eveneens zaken te kunnen doen met Manchester United. Paul Pogba moet het middenveld van Real Madrid namelijk komen versterken. Op Deadline Day werd ook Eduardo Camavinga al gestrikt als nieuwe balansbewaker. De middenvelder, die woensdagmiddag medisch gekeurd is, werd voor 50 miljoen euro overgenomen van Stade Rennes.

Liverpool

Ook Liverpool wil komende zomer toeslaan op de transfermarkt. De club van trainer Jürgen Klopp hoopt zich te versterken met Borussia Dortmund-megatalent Jude Bellingham. De Champions League-winnaar van 2019 is volgens de Daily Star bereid om liefst 93 miljoen euro te betalen voor de jonge Engelsman. De achttienjarige parel zou daarmee Virgil van Dijk aftroeven als duurste speler ooit van Liverpool. Hij werd in 2018 voor 84 miljoen euro losgeweekt bij Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen