Blessure Gakpo valt mee, PSV hoopt dat hij 'AZ-uit' haalt

7 september 2021, 17:18

PSV hoopt Cody Gakpo (22) komend weekend tegen AZ alweer terug te hebben. De buitenspeler verliet het trainingskamp van het Nederlands elftal voortijdig met een blessure, maar de ernst daarvan is in elk geval niet heel erg. Het gaat om een lichte blessure en hij traint alweer in Eindhoven, al is speeltijd komend weekend nog wel een serieus vraagteken.

Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. De ochtendkrant schrijft over de hoop die PSV heeft over de inzetbaarheid van Gakpo in de topper tegen AZ, die meteen na de interlandbreak op de rol staat in de Eredivisie. Dinsdag heeft de aanvaller wel alweer voorzichtig getraind bij PSV, maar speelminuten tegen Turkije waren niet haalbaar en daardoor keerde hij terug bij zijn club.

Dat er alweer gesproken wordt over speeltijd, is positief. Daarmee lijkt Gakpo niet lang uit de roulatie te liggen voor coach Roger Schmidt, die zware weken te wachten staat met zijn elftal. Na het duel met de Alkmaarders wachten namelijk de ontmoetingen met Real Sociedad en Feyenoord. 

Lees ook: Slechts nieuws voor Nederlands elftal: Gakpo en Aké naar huis

PSV zal het in elk geval moet moeten stellen zonder middenvelder Davy Pröpper, die voor het duel met Benfica een spierblessure opliep. Ook Maximiliano Romero, Richard Ledezma, Shurandy Sambo en keeper Maxime Delanghe ontbreken nog altijd bij de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen