Sangaré verlaat veld met brancard, maar keert snel terug

6 september 2021, 22:23

Ibrahim Sangaré is maandagavond ongelukkig geblesseerd geraakt tijdens het WK-kwalificatieduel tussen zijn Ivoorkust en Kameroen. De middenvelder leek zich te verstappen na een duel, waardoor een brancard hem van het veld moest dragen. Eenmaal langs de zijlijn werd de middenvelder opgelapt, waarna hij weer terugkeerde binnen de lijnen. 

Sangaré bleek weinig schade te hebben overgehouden aan zijn kwetsuur. De Ivoriaanse bondscoach heeft er namelijk voor gekozen om Sangaré ook na de rust op het veld te laten staan. Ivoorkust is virtueel koploper van de kwalificatiepoule dankzij een 2-0 voorsprong bij rust. Sébastien Haller was met twee doelpunten goud waard voor zijn land.

PSV-coach Roger Schmidt zal de tweede helft van de wedstrijd van Ivoorkust met angst bekijken. De 23-jarige middenvelder is dit seizoen opnieuw vaste waarde op het middenveld bij de Eindhovenaren. Hij kwam in het nog prille seizoen al tien wedstrijden in actie voor de ploeg van Schmidt. 

Sangaré geldt als een van de belangrijkste spelers in het elftal van de Eindhovenaren. De middenvelder, die vorig jaar werd overgenomen van Toulouse, moet samen met Marco van Ginkel de balans in het elftal bewaken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen