RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Italiaanse promovendus stunt met komst ex-superster Ribéry

Italiaanse promovendus stunt met komst ex-superster Ribéry

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 september 2021 – Franck Ribéry heeft in Salernitana een nieuwe werkgever gevonden. De Italiaanse promovendus een akkoord bereikt over een eenjarig contract met de 38-jarige Fransman. Ribéry, die twee maanden zonder club zat, moet de nieuwkomer in de Serie A aan handhaving gaan helpen.

Dat bevestigt de club op de eigen kanalen. Ribéry gaat spelen met rugnummer zeven. De aanvaller speelde de afgelopen twee seizoenen voor Fiorentina, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. Afgelopen seizoen was de buitenspeler in 29 competitiewedstrijden goed voor twee treffers en een assit. Het seizoen daarvoor was hij nog driemaal trefzeker.

Ribéry vierde zijn hoogtijdagen als voetballer bij Bayern München. Met die club kroonde hij zich negenmaal tot Duits landskampioen, won hij zes bekers en schreef hij de Champions League van 2013 op zijn naam. Met de Franse nationale ploeg verloor hij in 2006 de WK-finale tegen Italië.

Salernitana kan de ervaring van Ribéry goed gebruiken. De nieuwkomer heeft in de eerste twee duels nog geen punten weten te scoren. Daardoor staat het nu al in de gevarenzone. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd