Fledderus kwaad op 'leugenaar' Fraser: "Onacceptabel"

6 september 2021, 19:23

Mark-Jan Fledderus heeft keihard uitgehaald naar Henk Fraser. De technisch directeur van FC Groningen neemt het Fraser zeer kwalijk dat hij hem oncollegiaal en onfatsoenlijk had genoemd. De woede aan de kant van Fraser ontstond nadat Fledderus rond wedstrijden WhatsApp-contact had met Laros Duarte, die inmiddels naar FC Groningen is verkast.

"Ik vond dat heel bijzonder", vertelt Fledderus tegen Voetbal International. "Er is onderling geen ruzie of geschreeuw geweest. Het enige waar we anders over dachten, is het bedrag dat voor Duarte op tafel moest komen. Dat lijkt me niet meer dan logisch, want dat is nou eenmaal het spanningsveld dat er altijd is tussen een kopende en verkopende partij."

Fledderus is op zijn zachtst gezegd verbaasd door de reactie van Fraser, die zijn onvrede uitte in het Algemeen Dagblad. "Dat er vanuit Sparta zo is gereageerd, heeft me daarom echt verrast. Enerzijds wil ik het niet groter maken en moeten zij lekker vinden wat ze vinden. Anderzijds vind ik dat er door Fraser een zware grens is overschreden, want hij spreekt gewoon leugens uit."

Volgens Fledderus is er helemaal geen appcontact tussen hem en Duarte geweest. Toch bestookten Sparta-fans de technisch directeur met vervelende berichten. "Dat vind ik totaal onacceptabel en Wouter Gudde heeft aan Sparta laten weten dat een rectificatie van hun kant op zijn plaats zou zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen