'PSV raakt na Luckassen nog twee spelers kwijt'

'PSV raakt na Luckassen nog twee spelers kwijt'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 september 2021 – PSV neemt deze maand mogelijk nog afscheid van drie spelers die op een dood spoor zijn beland. Het vertrek van Derrick Luckassen is inmiddels een uitgemaakte zaak: de centrale verdediger heeft geen speelkansen in Eindhoven en is op weg naar de uitgang. Na diverse verhuurperiodes is nu een definitief vertrek rond.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft het Turkse Karagümrük interesse in de centrale verdediger, die door PSV voor miljoenen werd overgenomen van AZ. De Turkse nummer tien heeft nog een paar dagen voordat de transferwindow sluit en heeft reeds toegeslagen. De centrumverdediger wordt voor twee seizoenen gehuurd en is daarna transfervrij.

Ook Dante Rigo lijkt uit te kijken naar een nieuwe werkgever. Na verhuurperiodes aan ADO Den Haag en Sparta maakt hij dit seizoen enkel minuten bij Jong PSV. De Belgische middenvelder mag vertrekken, maar heeft nog een eenjarige verbintenis.

Tot slot mag ook Érick Gutiérrez nog vertrekken uit Eindhoven. PSV betaalde in 2018 liefst zes miljoen euro voor de middenvelder, die in het eerste seizoen nog regelmatig in actie kwam. Mede vanwege blessureleed is het echter alweer maanden geleden dat hij voor PSV speelde. De 26-jarige middenvelder kan rekenen op belangstelling uit zijn geboorteland Mexico, waar de markt pas op 22 september sluit. 'Guti' is echter vastberaden om te slagen in Europa.

gerelateerd