Van der Vaart over veldbestormer: "Dan hebben we een probleem"

4 september 2021, 23:40   Bijgewerkt: 4 september 2021, 23:51

Rafael van der Vaart kon zaterdagavond wel lachen om de jongen die het veld van het Philips Stadion betrad voor een selfie met Memphis Depay. Volgens de oud-international moet het echter niet te gek worden. Na het laatste fluitsignaal kwamen er namelijk nog meer mensen het veld op.

In het tweede bedrijf verscheen er ineens een jongen binnen de lijnen. Na een selfie met Memphis was hij echter ook snel weer verdwenen richting de tribune. "Memphis lost dat fantastisch op", aldus Van der Vaart bij de NOS. "Ik denk dat iedereen er goed op heeft gereageerd. Later komen volwassen mensen het veld op en dat is gewoon fout. Een tip voor de stewards is om zelf ook voetbalschoenen aan te trekken. Die glijden allemaal uit."

Toch weet Van der Vaart dat de fans het niet te gek moeten maken. Na de wedstrijd verschenen er namelijk nog meer ongenodigden op het speelveld voor een selfie met een speler. "Als iedereen dit gaat doen dan hebben we wel een probleem. Dat moeten die mensen gewoon niet doen", vervolgde Van der Vaart, die in zijn woorden werd ondersteund door collega-analist Pierre van Hooijdonk.

Bekijk ook: Jonge fan rent het veld op en maakt selfie met Memphis

"Omdat het kinderen zijn, hebben we er een zwak voor. Dit is een nadeel van het weghalen van de hekken", aldus Van Hooijdonk over het voorval. Memphis vond het overigens niet erg om eventjes met de jongen op de foto te gaan. De wedstrijd was immers met een 4-0 tussenstand al gespeeld. De aanvaller van FC Barcelona had twee doelpunten voor zijn rekening genomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen