Frankrijk stelt weer teleur, ondanks speciaal doelpunt Martial

4 september 2021, 22:54

Oekraïne heeft zaterdagavond een punt gepakt tegen wereldkampioen Frankrijk. Vlak voor rust kwamen de Fransen op achterstand. Gelijk werd het dus nog wel, maar het is een volgend smetje op de nationale ploeg die op het Europees kampioenschap al pijnlijk werd uitgeschakeld door Zwitserland.

De ploegen leken zonder doelpunten de kleedkamers op te zoeken voor de rust, maar Mykola Shaparenko dacht daar heel anders over. De voetballer schoot de bal met een geweldige uithaal voorbij Hugo Lloriss, die geen schijn van kans had. De Fransen konden meteen overleggen wat er anders moest in het tweede bedrijf. De donderpreek of de veranderde tactiek bleek te werken, want in het tweede bedrijf was het al snel weer gelijk.

Na een voorzet van Kingsley Coman en een kopbal van Adrien Rabiot kwam de bal zomaar voor de voeten van Manchester United-aanvaller Anthony Martial. Hij twijfelde niet en schoot de bal tegen de touwen. Een bijzondere goal voor de aanvaller, die al vijf jaar niet meer had gescoord voor Les Blues. Frankrijk ging op jacht naar de overwinning, maar ook het inbrengen van Karim Benzema had geen voeten in de aarde. Het bleef bij een doelpunt voor beide ploegen.

Het is in de poule niet de eerste domper voor de Fransen. Eerder werd er al teleurstellend gelijkgespeeld tegen

Bosnië-Herzegovina en ook het eerste duel met Oekraïne eindigde in 1-1. Na vijf duels heeft de ploeg negen punten. Daarmee staan ze wel eerste in de kwalificatiepoule, maar dat beeld is vertekend. Finland heeft namelijk nog maar drie duels gespeeld en bezit momenteel vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen