'Vierde verhuur lonkt voor PSV-verdediger Luckassen'

'Vierde verhuur lonkt voor PSV-verdediger Luckassen'

4 september 2021 – PSV lijkt verdediger Derrick Luckassen wederom te kunnen gaan verhuren. Het Turkse Fatih Karagümrük zou zich namelijk in Eindhoven gemeld hebben. Eerder speelde de Amsterdammer al op huurbasis bij Hertha BSC, Anderlecht en Kasimpasa.

Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt daar nu dus een vierde verhuurtermijn aan toegevoegd te kunnen worden. Voor beide partijen zal een nieuw tijdelijk vertrek een goede oplossing zijn, aangezien Luckassen niet meer in de plannen van de club voorkomt. De 26-jarige verdediger staat zelfs niet op het trainingsveld met de A-selectie, maar traint momenteel individueel. In Eindhoven ligt hij nog tot medio 2023 vast.

Luckassen werd in 2017 - hij was toen net 22 - door PSV overgenomen van AZ. De Eindhovenaren hoopten dat hij zich zou kunnen ontwikkelen tot vaste kracht voor de basisploeg, maar zo ver kwam het nooit. In 2018/2019 werd hij verhuurd aan Hertha BSC en na anderhalve seizoen bij Anderlecht vertrok hij afgelopen winter direct opnieuw naar het Turkse Kasimpasa. 

Fatih Karagümrük promoveerde in 2020 naar de Süper Lig, het hoogste niveau in Turkije, en behaalde vorig seizoen een knappe achtste plaats. Dit seizoen bezet de ploeg na drie wedstrijden plek tien. 

gerelateerd