Coach Montenegro spreekt verwachting Van Gaal tegen

4 september 2021, 09:49   Bijgewerkt: 4 september 2021, 10:06

Montenegro zal tegen Oranje vermoedelijk niet zo compact spelen als gedacht. Dat suggereerde bondscoach Miodrag Radulovic als reactie op de uitspraken van Louis van Gaal. De Nederlandse bondscoach sprak namelijk de verwachting uit dat de tegenstander vaak 'acht, negen spelers achter de bal' zou hebben.  

"Het is logisch dat hij dat verwacht", reageerde Radulovic op zijn persconferentie, geciteerd door Vijesti. "Maar we zullen zien. We komen hier in ieder geval niet alleen om te verdedigen. We weten dat we alleen een resultaat kunnen halen tegen Nederland als we een of meer doelpunten maken. Ik geloof in deze jongens. Als team zijn ze aan het groeien en ze weten wat ze willen."

Toch verwacht de bondscoach een lastige wedstrijd. "Nederland is de favoriet", was hij duidelijk. "Zij hebben de sterkste ploeg in deze poule. Maar onze groep is wel aan elkaar gewaagd. Dat zie je aan de resultaten en de punten (Montenegro heeft net als Nederland en Noorwegen zeven punten, Turkije heeft er acht, red.)."

Het goede resultaat tegen Turkije, een 2-2 gelijkspel, neemt Montenegro mee naar Eindhoven. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld in Istanbul, maar we zijn niet gemakzuchtig geworden. Integendeel, Nederland werd verslagen door Turkije en wij speelden er gelijk, dus we hebben het geloof dat we het ook morgen kunnen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen