Marsman over Beckham: "Hij neemt echt de tijd voor je"

Marsman over Beckham: "Hij neemt echt de tijd voor je"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 september 2021 – Nick Marsman begint zich steeds meer op zijn plek te voelen bij Inter Miami. Wel vindt de dertigjarige doelman het lastig om nog altijd gescheiden van zijn vrouw en dochtertje te leven. Zij komen de Verenigde Staten niet in omdat het land vanwege de coronamataregelen potdicht zit. Onlangs werd Marsman kortstondig herenigd met zijn gezin. Van die gelegenheid maakte hij gebrek door met zijn geliefde Nathalie den Dekker in het huwelijksbootje te stappen.

Marsman zag zijn vrouw en kinderen niet in de VS of Nederland, maar in Mexico. "Ja, toen ik van de club twee dagen vrij kreeg, besloten we daar maar af te spreken. Daar kun je namelijk nog wel gewoon heen", vertelt hij in De Stentor. In Mexico trad hij ook in het huwelijksbootje. "Nee, dat deden we niet in een opwelling. Daar hadden we het al langer over. Maar we hebben het wel iets naar voren gehaald. Omdat het iets makkelijker wordt om Amerika in te komen als je getrouwd bent."

De voormalig doelman van Feyenoord heeft flink moeten wennen aan het voetbal in Amerika. "Neem mijn eerste wedstrijd tegen New England, die we met 5-0 verloren. Ik geloof dat ik wel twintig schoten op goal kreeg. 'Ja', zeiden Kenneth Vermeer en Eloy Room later, de twee Nederlandse keepers die ook in Amerika spelen, bij respectievelijk FC Cincinnati en Columbus Crew, 'wen er maar aan'."

Inmiddels vergaat het Marsman een stuk beter in de Major League Soccer. Zo speelde hij na zijn debuut nog acht wedstrijden, waarvan er één verloren ging. De keeper voelt zich gewaardeerd in Miami, waar hij af en toe praat met clubeigenaar David Beckham. "Hij is heel betrokken, stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Nee, zo open en zo aardig had ik niet verwacht", aldus Marsman, die aangeeft dat de voormalig voetballer ook af en toe zijn kunsten nog op het trainingsveld vertoond. "Ja, geweldig. Hij mag dan aardig op leeftijd zijn, hij heeft het duidelijk niet verleerd. Zo legt hij de ballen nog altijd perfect neer."

Reacties

gerelateerd