Riquelme voorspelt: "Messi keert voor pensioen terug bij Barça"

3 september 2021, 11:06

Juan Román Riquelme denkt dat FC Barcelona geen gesloten boek is voor Lionel Messi. De voormalig middenvelder, tegenwoordig als vice-voorzitter werkzaam bij Boca Juniors, verwacht dat de zesvoudig winnaar van de Ballon d'Or terugkeert naar Camp Nou als hij de Champions League wint met Paris Saint-Germain.

Die gewaagde voorspelling doet Riquelme in een interview met ESPN. "Ik hoop dat Messi geniet van zijn tijd in Parijs", begint hij. "Ik weet niet of het vreemd is, maar we kijken er allemaal naar uit om hem te zien samenspelen met Kylian Mbappé en Neymar. Als ze nu de Champions League niet winnen, dan zal dat nooit lukken."

Messi vertrok deze zomer bij Barcelona omdat het salaris van de sterspeler een onoverkomelijk obstakel bleek. Kort daarna werd de 34-jarige aanvaller binnengehaald door Paris Saint-Germain, dat hem voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar vastlegde. "Ik denk dat Messi de Champions League zal winnen met Paris Saint-Germain en daarna bij Barcelona met pensioen gaat", aldus Riquelme.

Messi maakte afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen Stade Reims zijn officiële debuut voor PSG. Als invaller stond hij ruim twintig minuten binnen de lijnen. Na de interlandperiode kan hij ook zijn basisdebuut in de Franse competitie maken. PSG hervat de Ligue 1 op zaterdag 11 september met een thuiswedstrijd tegen Clermont Foot.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen