'Bizarre transfersoap krijgt vervolg: Kostic krijgt mega-boete'

2 september 2021, 15:17

De bizarre transfersoap van Filip Kostic (28) heeft een bijzonder vervolg gekregen. De buitenspeler zag een transfer door zijn neus geboord worden door Eintracht Frankfurt, dat naar verluidt een verkeerd mailadres had doorgegeven aan het geïnteresseerde SS Lazio om de deal te dwarsbomen. De Serviër verscheen vervolgens niet op de training en kan een mega-boete tegemoet zien.

Afgelopen weekend ontbrak de buitenspeler in de wedstrijdselectie tegen Arminia Bielefeld en ontbrak nadat deze actie uitlekte vervolgens ook op de training. Volgens BILD zou de Duitse club een boete van 100.000 euro hebben opgelegd, omdat de speler zich schuldig zou hebben gemaakt aan werkweigering. 

Kostic is ontzettend boos omdat Frankfurt niet mee heeft gewerkt aan een transfer, ook omdat ze het verkeerde mailadres hadden doorgegeven. SS Lazio had naar eigen zeggen wel miljoenen over voor de diensten van de voormalig speler van FC Groningen, waardoor het tot een enorm conflict leidde. Kostic besloot daarop om niet meer te verschijnen op de training en ontbrak daardoor ook in de wedstrijdselectie.

Lees ookFrankfurt gaf verkeerd mailadres om transfer Kostic te voorkomen

Naast de boete van naar verluidt dus liefst een ton, wordt Kostic ook in de volgende speelronde tegen VfB Stuttgart genegeerd. SS Lazio's technisch directeur Mattia Zaccagni liet doorschemeren dat de club inderdaad een bod gedaan heeft op de buitenspeler, maar wilde er niet al te veel details meer over naar buiten brengen tegenover Spox.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen