PSV slaat alsnog dubbele transferslag, Berisha naar Turkije

2 september 2021, 13:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft na het sluiten van de transfermarkt alsnog een dubbelslag geslagen. De Eindhovenaren hebben een rechtsback en spits aangetrokken, maar beide spelers sluiten in eerste instantie niet aan bij de A-selectie. Verdediger Yunus Bahadir (19) komt over voor de beloftenploeg, August Priske Flyger (17) sluit aan bij het O18-team.

Beide transfers zijn donderdagmiddag aangekondigd door PSV. De Deense aanvaller komt uit de jeugdopleiding van FC Midtjylland en liep eerder al een stage bij de Eredivisie-club. Daarin heeft hij voldoende indruk gemaakt, want de club neemt hem permanent over van de Denen. Hij tekent een verbintenis tot en met de zomer van 2022.

Bahadir wordt blijvend overgenomen van Charleroi en tekent eveneens een contract voor slechts één seizoen. De door RC Genk opgeleide verdediger liep afgelopen week een stage bij het team van Ruud van Nistelrooy en bedong daarin een contract. Hij kan worden gezien als de tijdelijke vervanger van Shurandy Sambo, die met een vervelende blessure kampt en minimaal een jaar uit de roulatie liggen.

Lees ook: Blessure PSV-talent Sambo financieel mogelijk zeer slecht nieuws

Verder schreef PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad dat aanvaller Mergim Berisha (23), die veelal werd gelinkt aan PSV de afgelopen maanden, op weg is naar Fenerbahçe. De Turkse topclub is in verregaande onderhandelingen met RB Salzburg, waardoor de geboren Duitser vermoedelijk alsnog een transfer gaan maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen