Götze brengt bijzonder bezoekje aan Eindhovense snackbar

1 september 2021, 20:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV'er Mario Götze heeft vandaag een bijzonder bezoekje gebracht aan een Eindhovense snackbar. De dochter van de eigenaar van de zaak, de dertienjarige Lyndi, was een jaar geleden namelijk als eerst op de hoogte van zijn verrassende transfer naar PSV. Zij spotte Götze in Eindhoven en deelden daarvan een foto die vervolgens viral ging.

Daarom meldde Götze zich ongeveer een jaar na dato in de snackbar, waar hij vader en dochter met zijn bezoek verraste. De Duitser deelde dat vervolgens op social media, waar onder meer te zien was hoe hij een gesigneerd shirt meebracht. De wereldkampioen stond zelfs zelf even in de keuken, al was dat volgens hemzelf niet echt een succes.

'Het is bijna een jaar geleden dat ik naar PSV vertrok', schreef Götze bij de beelden. 'Lyndi was de eerste die mijn komst opmerkte en nam een foto, die viral ging. Vandaag verraste ik haar in de zaak van haar vader. Ik heb zelfs mijn eigen patat mogen bakken, al werd dat behoorlijk zout. Gelukkig heb ik van haar vader nieuwe gekregen.'

Het was vorig jaar de laatste avond van de transferwindow toen de foto van Lyndi plots het internet over ging. Al snel bleek de rook ook vuur te betekenen en stuntte PSV inderdaad door Götze binnen te halen. Een jaar later zit de Duitser in Eindhoven nog altijd uitstekend op zijn plek, zo liet hij al meerdere keren weten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen