'PSG is gewaarschuwd: ook Man United werkt aan droomaanval'

1 september 2021, 16:19

Waar Paris Saint-Germain deze zomer aan een absoluut droomelftal bouwde, heeft ook Manchester United grote plannen. De club stuntte deze transferwindow al door Cristiano Ronaldo terug te halen naar Old Trafford, maar is daarmee nog niet klaar. In 2022 moet de Portugees namelijk een droomkoppel gaan vormen met Erling Haaland.

De komst van Ronaldo heeft geen invloed op de plannen van United om ook Haaland aan te trekken. De internationale tak van ESPN wist woensdag te melden dat de Noor nog altijd bovenaan het verlanglijstje van de club staat. De stap zou in 2022 moeten plaatsvinden, wanneer Haaland door een clausule in zijn contract 'slechts' 75 miljoen euro moet kosten. Ook Manchester City, Real Madrid, Bayern München en PSG hopen dan toe te slaan.

Hoewel Ronaldo relatief bijzonder weinig heeft gekost - vijftien miljoen euro plus een bedrag van acht miljoen euro verspreid over vijf jaar - is hij wel veruit de best betaalde speler in de selectie van United. De club zag zijn komst echter als een niet te missen kans, zeker met het risico dat de Portugees anders voor rivaal Manchester City zou tekenen. Ondanks het hoge salarisbudget, is de ambitie om ook Haaland vast te leggen niet veranderd. Daarbij hoopt de club overigens te profiteren van zijn band met landgenoot Ole Gunnar Solskjaer, de huidige trainer van United die Haaland ooit liet debuteren bij Molde. 

Waar PSG na deze transferzomer dus beschikt over Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé als opties in de voorhoede, lijkt ook United naar een aanval van die klasse toe te werken. De ploeg haalde deze zomer ook al Haalands ploeggenoot Jadon Sancho voor liefst 85 miljoen euro op bij Borussia Dortmund. Daarnaast beschikt het uiteraard ook nog over opties als Marcus Rashford, Mason Greenwood, Edinson Cavani en Anthony Martial in de voorhoede. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen