Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Done deal: Kerk meteen in top drie duurste Utrecht-transfers ooit

Done deal: Kerk meteen in top drie duurste Utrecht-transfers ooit

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 september 2021 – Gyrano Kerk maakt definitief de overstap naar Lokomotiv Moskou. De 25-jarige buitenspeler heeft zijn transfer een dag na Deadline Day in grote delen van Europa afgerond. In de Russische competitie sluit de markt pas op 7 september, waardoor de clubs de tijd konden nemen om de deal af te ronden.

Kerk heeft een vierjarig contract ondertekend bij de Russische nummer vier. Ook Eintracht Frankfurt was in de markt voor de buitenspeler, maar de Duitsers bleken niet bereid om het gewenste bedrag van zeven miljoen euro op de tafel te leggen. Dat deed Lokomotiv Moskou wél. Daardoor viel de keuze op de Russische club, waar Kerk gaat spelen met rugnummer zeven.

Met zijn transfersom van 7 miljoen euro is Kerk de op twee na duurste uitgaande transfer ooit in de Utrechtse clubhistorie. Alleen voor Sébastien Haller (12 miljoen naar Eintracht Frankfurt) en Dries Mertens (8,5 miljoen naar PSV) rinkelde de kassa meer. Kerk stoot Michael Mols uit de top drie. De voormalig aanvaller verliet Utrecht in 1999 voor 6,4 miljoen euro om naar Rangers te verkassen.

In 175 wedstrijden voor FC Utrecht was Kerk in totaal 42 keer trefzeker. Bovendien bereidde de aanvaller 43 treffers voor. FC Utrecht kondigde eerder al aan geen vervanger voor Kerk te halen.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd