'Late poging Feyenoord in Frankrijk, Antonucci-bod geweigerd'

1 september 2021, 12:04

Feyenoord heeft op de slotdag van de transfermarkt een ultieme poging gedaan om Angers-sterspeler Angelo Fulgini naar Rotterdam te halen. De ploeg van Arne Slot was bereid om de portemonnee te trekken voor de 25-jarige Fransman, maar Angers verlangde een transfersom van liefst vijftien miljoen euro, weet L'Équipe te melden. 

Dat bleek een te hoge som voor Feyenoord, dat op de slotdag ook al naast de komst van Micky van de Ven greep. De centrale verdediger ruilde FC Volendam in voor VfL Wolfsburg. De Rotterdammers haalden in Cyriel Dessers een nieuwe spits naar de Kuip. Hij werd op huurbasis overgenomen van KRC Genk en moet met Bryan Linssen gaan strijden om een basisplaats.

Volgens diezelfde krant kreeg Feyenoord in de avond zelf ook nog een bod binnen. Het Franse Troyes was bereid om 2,5 miljoen euro te betalen voor Franco Antonucci, die niet aan spelen toekomt in de Kuip. Na het vertrek van Wouter Burger en Ridgeciano Haps besloot de topclub echter niet meer mee te werken aan nieuwe vertrekdeals. De 22-jarige middenvelder blijft zodoende in Rotterdam.

De Belgische middenvelder, die werd overgenomen van FC Volendam, moet op de nummer 10-positie momenteel Guus Til voor zich dulden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen