Ook Feyenoord-target Dilrosun en Sandler kiezen voor Ligue 1

1 september 2021, 08:50

Het aantal Nederlanders in de Ligue 1 blijft toenemen. Kort voor het verstrijken van de transferdeadline hebben opnieuw twee Nederlanders voor een avontuur in de Franse competitie gekozen. Philippe Sandler wordt door Manchester City gestald bij AC Troyes, terwijl Javairo Dilrosun naar Bordeaux verkast.

Dilrosun beleefde een stormachtige doorbraak bij Hertha BSC, maar kwam de laatste maanden wegens blessureleed nauwelijks aan spelen toe. Daarom kiest hij voor een tijdelijke overstap naar Bordeaux, dat de aanvaller tot het einde van het seizoen huurt. Dilrosun stond ook op de verlanglijst van Feyenoord, maar die club greep naast de komst van de talentvolle aanvaller. "Hij heeft hele bijzondere kwaliteiten. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich heel snel zal aanpassen aan het systeem van de trainer", laat de clubleiding weten op de eigen website.

Ook Philippe Sandler is komend seizoen in de Franse competitie te bewonderen. De verdediger van Manchester City wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan satellietclub AC Troyes. Sandler blokkeerde op Deadline Day aanvankelijk een overstap naar de Ligue 1, maar heeft zich alsnog bedacht. In Frankrijk kan hij gaan jagen op speelminuten in de hoofdmacht.

Bij Manchester City zou de 24-jarige verdediger namelijk alleen in aanmerking komen voor minuten in het tweede elftal. De centrumverdediger maakte in 2018 de opmerkelijke overstap van PEC Zwolle naar Manchester City, maar komt daar niet in de plannen voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen