Ihattaren neemt met statement afscheid van PSV

1 september 2021, 08:03

Mohammed Ihattaren heeft PSV verlaten voor een avontuur in Italië. De negentienjarige middenvelder verkast naar Juventus, dat hem direct op huurbasis naar Sampdoria stuurt. De talentvolle middenvelder heeft bij de Turijnse topclub Juve een contract voor vier seizoenen ondertekend. Via zijn Instagram-pagina nam de middenvelder afscheid van PSV.

'Beste PSV en supporters', begint hij op zijn social media-kanaal. 'Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren gesteund heeft met ziel en zaligheid. We hebben samen zowel mooie als uitdagende tijden gekend. Ik neem al datgene wat ik geleerd heb mee en zet mijn reis voort in Italië. De staf, directie, trainers en onze achterban: bedankt!', schrijft de middenvelder.

PSV liet eerder op de dag al weten Ihattaren succes te wensen bij zijn nieuwe avontuur. "Mohamed heeft de afgelopen jaren hoogte- en dieptepunten gekend. Zijn debuut en eerste maanden bij de A-selectie waren veelbelovend. Door omstandigheden is er daarna niet uitgekomen wat er voetbaltechnisch bij Mo zeker in zit. Dat is ontzettend jammer, in de eerste plaats voor Mohamed zelf. We gunnen hem deze transfer en hopen dat hij erin slaagt zijn belofte in Italië in te lossen", aldus technisch directeur John de Jong op de clubwebsite.

Ihattaren brak al op zeventienjarige leeftijd door bij PSV en had zelfs al een basisplaats, maar raakte de afgelopen maanden in verval. Onder Roger Schmidt kwam hij de laatste tijd niet meer aan spelen toe. In afwachting van een transfer werd het toptalent uit de selectie gezet.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen