'Serene rust bij Ajax: geen transfer Tagliafico en Neres'

31 augustus 2021, 20:37

Ajax gaat deze zomer toch géén afscheid nemen van Nicolas Tagliafico (29). Hoewel er in de slotfase van de transfermarkt concrete interesse was van West Ham United, zal het niet tot een overgang komen op Deadline Day. Er wordt überhaupt geen transfer meer verwacht in de JOhan Cruijff Arena, waardoor David Neres in Amsterdam blijft.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Ajax zou zo'n vier miljoen euro ontvangen voor de Argentijn, die al langere tijd gelinkt wordt aan een transfer. 'Ondanks toenadering van meerdere clubs, bleef een deal dinsdag uit', schrijft het AD over Tagliafico, die nog een contract tot en met 2023 heeft bij Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf al aan dat de club zou meewerken aan een vertrek van de linksachter.

Mede omdat er geen persoonlijk akkoord werd bereikt tussen Tagliafico, die zich net bij de nationale ploeg van Argentinië had gevoegd – wat de deal vooral moeilijker maakte, en West Ham United, kon er een streep door de overgang. Of de Premier League-club in de winterstop terugkomt voor de Ajacied, is moeilijk te zeggen.

Lees ook'Ajax en West Ham United akkoord over Tagliafico'

David Neres blijft ook in Amsterdam

Ondanks dat Overmars recent aangaf dat hij verwachtte dat Andre Onana en David Neres nog zouden verkassen in deze window, heeft het er alle schijn van dat het duo in Amstedam blijft. Van Onana lekte eerder al uit dat hij deze window bij Ajax blijft en ook rondom de Braziliaanse buitenspeler speelt er momenteel bijster weinig. Zowel het AD als ook Voetbal International melden dat het heel rustig is in Amsterdam en er vermoedelijk geen enkele deal meer gesloten wordt. 'Met nog ruim vier uur te gaan is bij Ajax de verwachting dat er niets meer gaat gebeuren', schreef Ajax-watcher Freek Jansen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen