'PSV akkoord met spits en rechtsback, Viergever weg'

'PSV akkoord met spits en rechtsback, Viergever weg'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 augustus 2021 – PSV gaat zich in de slotfase van de transferwindow versterken met Carlos Vinícius (26). De spits komt over van Benfica en is reeds medisch gekeurd. Alleen de officiële presentatie ontbreekt nog, maar die wordt vermoedelijk in de laatste uren van Deadline Day gedaan. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Het gaat daarbij om een huurdeal van één seizoen met Vinícius, waarbij de Eindhovenaren eveneens een optie tot koop hebben bedongen. De huursom bedraagt 2,5 miljoen euro en daarnaast neemt de club een groot deel van het salaris over van de spits, die vorig seizoen werd verhuurd aan Tottenham Hotspur.

De deal is dus kogeltje rond, het wachten is enkel op de officiële presentatie. Ook Angers-speler Angelo Fulgini wordt nog gelinkt aan een gang naar Eindhoven, waar ook Yunus Bahadir (19) snel zal tekenen. De rechtsback komt over van Charleroi en zal in eerste instantie aansluiten bij het beloftenteam van PSV. Ook die overeenkomst is gesloten, maar moet nog worden aangekondigd. 

Lees ook'PSV concurreert met CSKA om Franse middenvelder'

Viergever vertrekt bij PSV
Verder gaan de Eindhovenaren verdediger Nick Viergever (32) alsnog laten gaan. Hoewel de club hem in eerste instantie te belangrijk vond om te laten gaan, zal hij vermoedelijk toch verkassen. Naar Feyenoord wilden ze hem niet laten gaan, maar in Rotterdam-Zuid zou er ook twijfel zijn over de kwaliteiten van de linkspoot. Volgens Voetbal International is de verdediger op weg naar Bundesliga-club Greuther Fürth, waar ook Justin Hoogma en Jetro Willems onder contract staan. Ook Ritsu Doan, Erick Gutiérrez en Bruma staan nog altijd op de nominatie om te vertrekken in de laatste uren van de window.

Reacties

gerelateerd