'Wolfsburg wil Van de Ven voor neus Feyenoord wegkapen'

'Wolfsburg wil Van de Ven voor neus Feyenoord wegkapen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 augustus 2021 – Feyenoord dreigt naast de komst van Mickey van de Ven te grijpen. De jonge centrumverdediger kwam kort voor het verstrijken van de deadline op de verlanglijst van de Rotterdammers, die diverse spelers willen verkopen om de komst van Van de Ven mogelijk te maken. Die deal lijkt er echter niet te komen.

Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft namelijk ook het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel zich weer gemeld voor de verdediger, die eerder al op de verlanglijst van de Duitsers stond. Feyenoord Transfermarkt verwachtte aanvankelijk dat het een strategie van FC Volendam was om de prijs op te drijven, maar Wolfsburg lijkt inmiddels de beste papieren te hebben.

Dat is een flinke teleurstelling voor Feyenoord, dat spelers probeert te verkopen om Van de Ven te kunnen strikken. Leroy Fer werd al aan het Turkse Alanyaspor verkocht, terwijl Ridgeciano Haps op het punt staat om naar Venezia te vertrekken. Wouter Burger verkast bovendien naar het Zwitserse FC Basel.

De twintigjarige Van de Ven, die wordt begeleid door Mino Raiola, is al sinds 2019 vaste waarde in de hoofdmacht van FC Volendam, waar hij afgelopen seizoen de aanvoerdersband droeg. De centrumverdediger probeerde vorige week via een arbitragezaak een transfer te forceren, maar dat lukte niet. De tuchtcommissie stelde de club in haar gelijk.

Reacties

gerelateerd