Transfersom Harroui onthuld; nieuwe spits voor Cambuur

31 augustus 2021, 16:02

Abdou Harroui verruilt Sparta kort voor het einde van de transferwindow voor een Italiaans avontuur. De Rotterdamse clubs bevestigt dat de talentvolle middenvelder de overstap maakt naar Sassuolo. Harroui wordt de op een na duurste vertrekkende speler ooit in de clubgeschiedenis van de Rotterdammers.

Sassuolo betaalt volgens RTV Rijnmond liefst drie miljoen euro voor het jeugdproduct van de Rotterdammers. Alleen Marvin Emnes bracht meer geld in het laatje. De spits verkaste in 2008 voor liefst vier miljoen euro naar Middlesbrough. Ook Halil Dervisoglu (Brentford) en Rick van Drongelen (Hamburger SV) werden voor drie miljoen euro verkocht.

Lees ook: Dat is drie: ook Duarte officieel speler van Groningen

SC Cambuur heeft zich versterkt met een nieuwe spits. De 23-jarige Roberts Uldrikis heeft een tweejarig contract getekend en moet de Friezen aan doelpunten gaan helpen.. Cambuur bereikte enkele uren eerder al een akkoord bereikt met de spits zelf én zijn club FC Sion. "Ik heb er goede verwachtingen bij", vertelde directeur Gerald van den Belt destijds.

Bij FC Sion was de spits afgelopen seizoen goed voor drie treffers in 24 wedstrijden. De aanvallerspeelde 22 interlands voor het Letse nationale elftal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen