Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Groningen doet goede zaken met dubbelslag op Deadline Day

Groningen doet goede zaken met dubbelslag op Deadline Day

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 augustus 2021 – Voor supporters van FC Groningen is het een enerverende transferdeadlinedag. Al om elf uur 's ochtends werd de tweede versterking van de dag gepresenteerd. Het ging om linksback Yahya Kalley (20), nadat eerder op de ochtend linksbuiten Sebastian Tounekti (19) al werd verwelkomd in Groningen.

Kalley
Met de komst van Kalley anticipeert Groningen op het aanstaande vertrek van Gabriel Gudmundsson. Hij lijkt vandaag zijn transfer naar het Franse Lille definitief te gaan maken. Met Kalley wordt het stokje overgenomen door een landgenoot. De Zweeds jeugdinternational komt over van IFK Göteborg en tekent in Groningen een contract voor drie seizoenen, met een optie voor nog eens twee jaar. 

"Wij hadden Yahya al langer op het oog en hij had onze voorkeur als versterking", vertelde technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubwebsite. "Yahya is een jonge speler en in onze ogen zeer talentvol. Hij is snel en dynamisch. Wij denken dat zijn speltype past bij onze strijdwijze en aanslaat bij het publiek. Met onze specialisten en onze faciliteiten gaan wij Yahya helpen in zijn verdere ontwikkeling en groei."

Tounekti
De andere versterking, de negentienjarige Tounekti, wordt in eerste instantie gehuurd van het Noorse Bodø/Glimt. Wel heeft de club daarbij een koopoptie bedongen. "Hij is nog jong, dus we moeten hem de tijd en ruimte geven om te acclimatiseren in zijn nieuwe omgeving", legde Fledderus uit. "Daarom is de huurconstructie met optie tot koop voor ons heel interessant, want we krijgen nu voldoende mogelijkheden om de ontwikkeling van Sebastian van dichtbij te zien."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd